PRODUCT

Gebruik

450_rotation07
Met AALBORG WHITE cement kunt u alle kleuren uit het spectrum kiezen voor de productie van uw beton of droge mix. AALBORG WHITE cement is de basiskleur. Lees verder en kom meer te weten over het proces.

  • Wit beton wordt verkregen door AALBORG WHITE cement te mengen met puur, licht zand en witte aggregaten zoals wit graniet, wit marmer of gebroken gecalcineerde vuursteen.
  • Lichtgrijs beton wordt verkregen door menging met gewone aggregaten of met grijs Portlandcement.
  • Gekleurd beton wordt verkregen door menging met pigmenten.AALBORG WHITE cement is ook perfect voor beton voor panelen, balkons, kroonlijsten, ornamenten, straatstenen en tegels, sculpturen, in terrazzo, voor zwembaden en in lichte voegmortel.
  • AALBORG WHITE cement wordt vaak gebruikt in witte of gekleurde droge mix voor deklagen. Dit geeft een levendige uitstraling die het metselwerk beschermt en tegemoetkomt aan het esthetisch gevoel van de toeschouwer.

De licht reflecterende eigenschappen van AALBORG WHITE cement zorgen voor extra verkeersveiligheid van betonbanden, wegmarkeringen, middengeleiders, tunnelbekleding en tunnelhellingen.